Wat Doe Ik

Wat kan Lukens Online voor u doen?

Fotografie:
Trouwfoto’s. Gaat u binnenkort trouwen met de liefde van uw leven en wilt u dit vast laten leggen doormiddel van foto’s? Dan bent u bij Lukens Online aan het juiste adres. Zie ook mijn portfolio pagina voor voorbeelden hiervan.

Portretfoto’s. Wilt u alleen of samen met anderen op een professionele foto? Samen kunnen we een leuke, geschikte locatie zoeken voor de foto’s. Neem contact op via de contactpagina als u meer informatie hierover wilt.

Natuurfoto’s. Naast het maken van trouwfoto’s, portretfoto’s en groepsfoto’s maakt Lukens Online ook foto’s van de natuur. Lukens Online kan voor u foto’s maken die bijvoorbeeld geschikt voor een folder, advertentie of visitekaartjes. De foto’s die ik voor u maak zijn dan rechtenvrij en deze kunt u dus zoveel gebruiken als u wilt.

Film:
Videoclips. Bent u een artiest en wilt u een passende videoclip voor een lied? Lukens Online heeft al meerdere videoclips gemaakt voor diverse artiesten. Deze videoclips worden geschoten in Full HD en zijn dus geschikt om uitgezonden te worden op televisie!

Series. Lukens Online kan u helpen met het promoten van evenementen doormiddel van het maken van promotiefilms die o.a. geschikt zijn voor Facebook.

Persoonlijke films. Indien u een hond, kat of een ander huisdier heeft dan weet u vast wel hoe een huisdier deel uit kan maken van het gezin. Helaas hebben huisdieren een korter leven dan de mens en willen we zoveel mogelijk van ze genieten zolang ze bij ons zijn. Maar we willen ze ook graag (blijven) herinneren wanneer ze er niet meer zijn. Uiteraard zult u veel foto’s hebben van uw huisdier, maar echte beelden zijn er vaak een stuk minder en als er al gefilmd is dan gebeurd dat vaak niet stabiel en zijn het losse stukjes. Misschien dat een goed samenhangend filmpje van u en uw huisdier leuk is voor later? Hierbij kunt u denken aan een wandeling met uw hond of een eindje rijden op uw paard. Een middagje filmen kan een filmpje opleveren waarvan u de rest van uw leven kunt genieten en koesteren.

Trouwfilms. Gaat u trouwen en wilt u dit laten vastleggen op film? Dat kan bij Lukens Online. Samen kunnen we van tevoren overleggen over hoe de film eruit moet komen te zien. Hierbij kunt u denken aan de style van de film en de lengte.