Persoonlijke films: Een wandeling met Djessey

Indien u een hond, kat of een ander huisdier heeft dan weet u vast wel hoe een huisdier deel uit kan maken van het gezin. Helaas hebben huisdieren een korter leven dan de mens en willen we zoveel mogelijk van ze genieten zolang ze bij ons zijn. Maar we willen ze ook graag (blijven) herinneren wanneer ze er niet meer zijn.

Uiteraard zult u veel foto’s hebben van uw huisdier, maar echte beelden zijn er vaak een stuk minder en als er al gefilmd is dan gebeurd dat vaak niet stabiel en zijn het losse stukjes. Misschien dat een goed samenhangend filmpje van u en uw huisdier leuk is voor later? Hierbij kunt u denken aan een wandeling met uw hond of een eindje rijden op uw paard. Een middagje filmen kan een filmpje opleveren waarvan u de rest van uw leven kunt genieten en koesteren.

Heeft u een speciale band met uw huisdier en wilt u deze op film laten vastleggen dan is Lukens Online ook voor u een uitkomst.

Hieronder vindt u een filmpje dat ik heb gemaakt voor een goede vriend van mij. We wisten dat zijn hond niet lang meer te leven had ivm ziekte.

 

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    Meta